Duinenwater

  • Referentienummer

Beschrijving

Duinenwater wil een verlengstuk van Knokke worden, perfect in overeenstemming met de normen die de stad zo nauw aan het hart liggen. Het complex wil een vredige haven en oase van rust zijn met alle functies op wandel- of fietsafstand.

Dit plan is zeer professioneel uitgewerkt door de architect-urbanist Arcas, die dankzij zijn ervaring en expertise een rechtlijnige lijn heeft kunnen trekken doorheen het project.

Uiteraard is daarbij bijzondere aandacht gegaan naar de mobiliteit van 'stappers en trappers'. Achteraan de wooneenheden zijn garage's en autoboxen ingepland om de auto's uit het straatbeeld te halen en de lanen en paden vrij te houden. Met het oog op de leefbaarheid is in de gemeenschappelijke ruimte een groot gevoel van openheid ingebouwd. Vandaar geen hoge heggen voor de woningen maar portieken dicht tegen de straat. In dezelfde geest wordt ook naar een aangename richting van de open ruimte gestreefd. Net als in Knokke is de harmonie van het samenbrengen van doordachte individuele architectuur hier de leidraad bij het verwezenlijken van de plannen. Vanuit een pioniersambitie en om in elk van de constructies tot een optimaal comfort te komen, gaat de keuze steevast naar de modernste uitrusting en voorzieningen.

Aangezien Knokke er prat op kan gaan een kunststad te zijn, kreeg elke straat in Duinenwater de naam van een van de bekende schilders die in de meest prestigieuze van alle Belgische badplaatsen hebben verbleven

Aanbod
close  
Immo BiS gebruikt cookies om uw surfervaring op deze website gemakkelijker te maken. Meer wetenVerder gaan